divendres, 25 d’octubre del 2013

TALLER DE PANELLETS


Benvingudes famílies!

Aquesta tarda 25 d'Octubre s'ha celebrat el primer taller d'aquest curs 2013-2014 organitzat per l'AMPA, "TALLER DE PANELLETS" i es pot dir ben alt que ha estat un gran èxit!!!

Totes les famílies amb les mans ben netes s'han lligat ben fort el seu davantal i una vegada llestos s'han posat a fer feina.

Alguns infants miraven amb cara de curiositat als seus pares i mares com els hi ensenyaven a fer boletes amb la massa, d'altres han preferit anar directes  a provar els ingredients, sobretot les virutes de xocolata!!! Això si, tots han col·laborat a fer uns bons panellets.

Ara només queda esperar a que surtin del forn i ha gaudir-los! Mmmmmm... Què bons!!!

Gràcies a totes les famílies que han participat i us esperem al proper taller!!








4 comentaris:

  1. Nosaltres hem estat fent panellets i hem de dir que ens ho hem passat mooooolt bé. Una tarda ben dolça!
    El taller molt ben organitzat!!!! i ha estat una molt bona manera d'anar coneixent a les famílies, als infants i algunes de les professores que s'han quedat compartint aquesta tarda amb nosaltres.
    Mooooltes gràcies per organitzar-ho!!


    ResponElimina
  2. Ens ho vàrem passar genial!!!! Els panellets, boníssims però el millor, poder compartir aquest tipus d'experiència amb els nostres fills!!!! gràcies.
    Mireia

    ResponElimina
  3. La tarda va ser molt divertida tant pels nens/es com pels pares. Esperem amb moltes ganes el següent taller.

    Felicitats AMPA.

    Cecilia (mare del Pablo V.)

    ResponElimina
  4. Moltíssimes gràcies famílies, vosaltres feu gran a aquesta escola. Felicitats Arantxa, Elsa i Amelia per aquest súper taller!!

    ResponElimina