divendres, 11 d’abril del 2014

CONCURS DE PASTISSOS PER SANT JORDI!!!

Benvolgudes famílies;

Aquest St. Jordi està a punt de celebrar-se! Com a novetat, l’equip de l’EBM El Petit Corb, hem pensat a fer un CONCURS DE PASTISSOS!!!
Aprofitant que el proper dia 25 d’abril celebrarem la Diada amb totes les famílies, farem la representació de la llegenda de Sant Jordi. Ja sabeu que qui vulgui col·laborar fent d’actor o d’actriu, us podeu apuntar. De ben segur que passarem una bona estona molt divertida! Només heu de venir el mateix dia cap a les 15:30h per a assajar una miqueta. Animeu-vos que falta gent!!!. I per acabar d’arrodonir una tarda molt especial, hem pensat fer un concurs de pastissos que després tots tastarem.
El concurs consisteix en què les famílies que tingueu ganes de participar, prepareu un pastís. On es valorarà: per una banda el pastís més bo i de l’altre, el més original.
En aquesta valoració hi haurà un jurat que estarà format per pares i mestres. Per a què la valoració sigui totalment imparcial, l’haureu de dur tapat i portar dins d’un sobre el nom del vostre fill o filla. El pastís no s’obrirà fins l’últim moment, just abans de donar el premi. Tots els participants tindreu un premi simbòlic per la participació (la Laura, la nostra cuinera, de ben segur que se’n duu un, ja que ella també ens farà un parell de coques ben grosses per a poder arrodonir una tarda ben dolceta!... però no us amoïneu, la seva coca no entrarà en el concurs!).
Si voleu participar, només caldrà que us apunteu a recepció abans del 23 d’abril, per poder organitzar la Diada.
Esperem que us apunteu forces famílies, i així iniciar una nova tradició per St. Jordi.


L’equip de mestres del Petit Corb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada