dimecres, 15 d’octubre del 2014

Els primers dies d'escola

Gairebé sense adonar-nos ja ens ha passat el primer mes a l'escola i aquest temps ens ha servit a tots per a trobar la seguretat i la tranquil·litat que necessitàvem per gaudir dels dies al Petit Corb!

Volem aprofitar aquesta primera entrada al blog per donar-vos les gràcies a tots per haver fet d'aquesta adaptació un procés ple de comprensió i de respecte cap als vostres infants i també cap a la tasca de les educadores de l'escola.

Ja hem fet les primeres passes d'aquest curs ple de reptes, sorpreses, jocs i somriures i esperem que gaudiu tan com nosaltres d'aquest camí!

L'equip del Petit Corb





4 comentaris:

  1. Un honor ser el primer pare en poder escriure a l'actualitzacio del blog!! Soc el pare de l'aina i nomes volia dir que esteu fent molt bona feina!!!

    ResponElimina
  2. ooh que macus tots, gracies a tota l'escola per fer de l'adaptació dels nostres fills el millor possible, soc la mama d unai de P2 i estic encantada amb les professores, el meu fill va molt content i li encanta anar al cole, que aixó es el unic que vulem els pares!! Gracies**

    ResponElimina
  3. Que bé que s'ho passen!! Bona entrada de curs ;)

    ResponElimina