dilluns, 17 de novembre del 2014

LA FESTA DE LA CASTANYADA

El passat 30 d'Octubre vam celebrar la Festa de la Castanyada a la nostra escola!!!

Primer de tot vam gaudir de la presència de la Senyora Castanyera, que ens va coure unes boníssimes castanyes i uns  moniatos molt dolços.

Un cop vam tastar els típics ingredients d’ aquesta jornada, l’AMPA va organitzar tres tallers pels vostres fills i filles.Vam poder gaudir d’un primer taller de pintura , on van pintar un gran mural amb els colors de la tardor.També hi havia un taller de maquillatge, on els infants i els pares portaven diferents cares maquillades.El tercer taller, que va tenir també molt d’èxit, va ser l’estampació d’unes motxilles de tela amb pintura tèxtil.

Tota aquesta festa estava acompanyada de bona música i la companyia de tot l’equip.

Des de l’escola volem agrair la col·laboració de la Carme Ponsà,  besàvia de l’ Eva del grup de grans, que va representar a la Senyora Castanyera amb molta simpatia i estima a tot l’entorn escolar. També volem agrair la participació de les mares l’ AMPA en la preparació dels tallers.









Finalment, us volem agrair la vostra assistència  a la festa!!!

1 comentari:

  1. Felicitaaats per la festa! Ens ho vem passar molt be, sobretot els nens! El Nil encara s'enrecorda de la visita de la castanyera!

    ResponElimina