dijous, 20 de novembre del 2014

MANIPULACIÓ AMB MATERIAL RECICLAT


La manipulació dels materials és una de les activitats que més treballem amb els infants de Petits i Petits-Mitjans, per què ajuda als nens i les nenes a percebre diferents sensacions a través dels sentits, alhora que potencia la motricitat final i la capacitat de concentració. D’aquesta manera fomentem que construeixin els coneixements a través de les pròpies vivències.
El material reciclat dóna moltes possibilitat de joc i experimentació, ja que a partir de la seva manipulació i les seves vivències, cada infant construeix un joc creatiu que s’adapta al seu moment evolutiu, a les seves inquietuds i que satisfà la seva curiositat.
A la classe juguem amb pots de metall, cadenes, claus, culleres, taps i tapes, llaunes de llet i de conserves; material de fusta, com anelles, safates, coberts...; diferents tipus de roba; material de plàstic, com taps, bosses de tovalloletes i aliments, cubs, motlles de rebosteria...; maraques fetes amb pots de iogurt i arròs; i material de diferents textures, com cartró, fregall, vímet...

Us mostrem un “tastet” de fotos d’aquest tipus d’activitats. Al passadís podeu trobar uns murals amb més fotos dels infants jugant. 












1 comentari:

  1. Que contents estan! I com experimenten...esta molt be poder veure que fan quan estan a l'escola!

    ResponElimina