diumenge, 15 de febrer del 2015

CELEBREM EL CARNESTOLTES A GRANS

Benvolgudes famílies,

Us volem donar una petita mostra de com han passat els vostres fills i filles la setmana de Carnestoltes, tot seguint les normes que el passat divendres ens va donar el Rei Carnestoltes.

Primerament hem intentat que els vostres fills gaudissin moltíssim d’aquests dies, però sempre respectant la seva opinió. Per gaudir cal ser feliç i sentir-se segur en l’entorn. Així doncs, hem proposat diverses activitats i hem observat les reaccions de tots els infants.

Entre les activitats que hem  proposat:
  • Han jugat amb confeti
  • S’han  maquillat lliurement i també els hem maquillat
  • S’han disfressat amb diverses robes i barrets

I finalment, han gaudit d’un final de festa amb una bona xocolatada amb la companyia dels companys i de les seves mestres.

Cada dia han escoltat les ordres del Sr. Carnestoltes, i si ells han desitjat, s’han pintat el nas, s’han pintat les galtes d’indi, s’han  decorat el cap amb serpentines, han portat un detall al cap i per últim, una epidèmia de varicel·la els ha tacat la cara.

Esperem que els vostres fills i filles hagin gaudit moltíssim d’aquesta setmana boja, on la diversió i el respecte a l’infant, han estat  les bases més importants d’aquests dies.

Seguidament us mostrem un gran recull fotogràfic perquè pugueu gaudir-ne molt!!!


Feliç Carnestoltes’15!!!

























 


1 comentari: