dijous, 8 d’octubre del 2015

COMENCEM UN NOU CURS


Benvolgudes famílies,

Des de l’escola, us volem donar la benvinguda a totes les famílies que compartireu amb nosaltres grans moments de la primera etapa escolar dels vostres fills i filles.

Ja han passat els primers dies d’escola, uns dies plens d’emocions on la paciència, la comprensió i sobretot l’amor en l’acompanyament, han estat les claus essencials d’aquest inici.

Els infants de mica en mica han anat adquirint més confiança en l’espai i en les educadores, per això els moments de tranquil·litat s’allarguen i tots plegats vivim noves experiències.

Han estat uns dies molt intensos, alguns infants han expressat el seu malestar per separar-se de vosaltres a través del plor, d’altres s’enfaden, alguns necessiten estar a prop dels adults, d’altres ho viuen en molta calma... en definitiva, cada infant ho viu a la seva manera, tots i totes necessiten el seu propi temps per fer-ho, però tots i totes han aconseguit tenir moments relaxats per gaudir del joc i la companyia dels companys i les companyes.

En un principi hem abocat els nostres esforços en acollir i establir, o reconstruir, vincles afectius amb els vostres infants. Ara però, la situació està més calmada, i ja hem començat a fer propostes de joc, hem sortit al pati, hem tingut el plaer de seure plegats al voltant de la taula per compartir fruita, ens estem aficionant a cantar junts cançons populars destinades als infants... En resum, comencem a viure uns dies carregats també d’alegries i rialles, on els infants es comencen a conèixer i inicien el seu propi camí d’aprenentatge a partir del joc i la convivència amb els altres.


A continuació podeu veure un petit recull fotogràfic de l’inici de curs, i sobretot, us volem agrair la vostra comprensió.






































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada