diumenge, 15 de desembre del 2013

L'AMPA ORGANITZA EL TALLER DE NADAL

El passat divendres 13 de Desembre es va celebrar el segon taller organitzat per l'AMPA, en aquest cas el tema era el Nadal i consistia en dues parts: 

- La primera es tractava en pintar amb pinzells i pintures una decoració de fusta per a penjar a l'arbre de Nadal! Uns amb molta cura pintaven el dibuix seguint la forma, d'altres posaven moltes capes de pintura i resseguien un cop i l'altre l'estructura de fusta. Algunes van quedar tant remullades que les vam haver de deixar a l'escola per a que s'assequessin! (recordeu passar-les a recollir!)

- La segona part, s'havia de fer la decoració d'una postal de Nadal. Per a poder portar-ho a terme, els infants disposaven de trossos de papers de colors, cola líquida per enganxar, gomets amb formes d'estrelles daurades i les pintures amb pinzells que ja havien utilitzat per a pintar el penjoll de l'arbre. La creativitat de cada infant van ajudar a veure's creacions i postals xulíssimes!!! L'èxit més gran per a tots els infants va ser el fet de pintar amb pintures i pinzells! I és que estan fets uns artistes!!!

Ara ja teniu una decoració nadalenca i una postal molt maca per decorar l'arbre de Nadal!

Gràcies a totes les famílies que van participar. Us esperem al proper taller!

Des de l'AMPA i l'equip educatiu desitgem que tingueu unes bones festes!





1 comentari:

  1. Nosaltres hi vem estar i ens ho vem pasar molt i molt bé. Vem pintar amb els colors del Nadal una postal xulíssima i ja tenim a l’arbre la nostra decoració de fusta pintada.
    Gràcies AMPA i escola per fer-ho possible!! (mare de l'Albert)

    ResponElimina