dilluns, 25 d’abril del 2016

CELEBREM SANT JORDI A L'ESCOLA

Un any més hem celebrat una gran festa de St. Jordi amb la companyia de les famílies de l’escola. De bon matí, hem obert les portes de l’escola i totes les famílies han pogut gaudir de la bonica parada de llibres i roses de l’AMPA. Gràcies al seu esforç i la col·laboració de les famílies, l’AMPA ens ajuda a millorar l’escola.


Aquest any hem iniciat la festa amb la representació de la llegenda de St. Jordi a càrrec de l’AMPA  amb la col·laboració de les famílies de l’escola.  Un valent St. Jordi ens ha salvat del ferotge drac que intentava menjar-se la princesa, i tot el públic ha gaudit de la simpàtica representació de la llegenda de St. Jordi.


Un cop finalitzada la representació, hem celebrat el tercer concurs de pastissos. Gràcies a la col·laboració de moltes famílies, hem gaudit d’una celebració dolça on les famílies pastisseres ens han preparat un deliciosos pastissos, mmmm..... què bons!!!  Com ja és habitual un jurat molt llaminer ha seleccionat el pastís més bo i el més ben decorat. Aquí us mostrem les famílies guanyadores.


Cal dir que totes ho sou per la vostra col·laboració i ens heu endolcit la tarda d’aquesta pre-diada.


Des de l’escola us volem agrair la vostra companyia i us desitgem un Feliç St. Jordi!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada