divendres, 22 d’abril del 2016

ELS GRUPS DE GRANS ANEM A LA BIBLIOTECA!!!

Durant aquestes últimes setmanes, i aprofitant que s'acostava Sant Jordi, hem estat treballant amb molts contes, alguns de l'escola i molts d'altres que ens heu portat de casa, als infants els encanta l'estona de contes, ja no només quan els expliquen els adults, també quan se'ls miren tots sols o en petit grup, els encanta veure-hi llops, dracs, i bruixes!

Una bona maner d'acostar-nos una mica més al món dels contes és visitar la biblioteca del nostre municipi, i com ja sabeu, des de fa temps treballem conjuntament amb ells per poder oferir als infants noves experiències com aquesta sortida que hem fet.

A la biblioteca Can Baró no tan sols hem pogut gaudir d'una estona de conte, sinó que també ens han deixat triar i remenar tants llibres com hem volgut i això és el que més ens ha agradat, tenir tota la sala per nosaltres, poder fullejar llibres a les taules, als sofàs, etc!

Ha estat una gran experiència i ha valgut la pena veure la cara dels vostres infants quan anaven pel carrer de la mà dels seus companys, una novetat que ens ha omplert d'emoció i de bogeria!!!

Volem aprofitar per agraïr a totes aquelles families que ens heu pogut acompanyar i també a la biblioteca i al seu personal pel tracte que hi hem rebut!























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada